Skip to content

 

Ljekarna 2 – nova lokacija!

 
Ivana Fistrovića 25 – (Interspar)
 

Solgar – mjerenje statusa vitamina i minerala

Ljekarna 2, Rimska ulica 1, 44 000 Sisak


Mjerenje vitaminsko-mineralnoga statusa zasniva se na neinvazivnoj i potpuno bezbolnoj metodi. Mjerenjem električnog otpora akupunkturnih točaka individualno se određuje status vitamina, minerala, antioksidansa i omega masnih kiselina. Na temelju dobivenih rezultata i razgovora ciljano se preporučuje uzimanje dodataka prehrani kako bi se vratila ravnoteža vitamina i minerala u organizmu. Metodu je prije 40-ak godina otkrio dr. Voll, a zasniva se na fenomenu da je električni otpor kože znatno niži u akupunkturnim točkama, tj. akupunkturne točke provode relativno više električne struje nego okolna koža. Dokazano je da se određene tvari koncentriraju na točno određenim točkama na koži, a to su uglavnom poznate akupunkturne točke.

Mjerenje traje 10-15 minuta, a vrši se laganim pritiskom elektrode na određene točke na licu, vratu, oko ključnih kostiju i u području trbuha pa bi navedena mjesta trebala biti lako dostupna.

Educirani i visokokvalificirani stručnjaci na osnovu dobivenih rezultata individualno preporučuju odgovarajuću suplementaciju s ciljem općeg poboljšanja zdravlja. Poželjno je napraviti kontrolni pregled nakon dva do tri mjeseca od prvog ispitivanja.

SOLGAR besplatno mjerenje vitamina i minerala održati će se u Ljekarni 2, Rimska ulica 1, 44 000 Sisak, 19. listopada 2018. godine u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Brinite za za svoje zdravlje i posjetite nas u Gradskim ljekarnama Sisak!