Skip to content

 

Ljekarna 2 – nova lokacija!

 
Ivana Fistrovića 25 – (Interspar)
 

Ukratko o nama

Gradske ljekarne Sisak zdravstvena su ljekarnička ustanova u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije. Ustanova je nastala iz nekadašnjeg OUR-a za ljekarništvo Medicinskog centra Sisak, iz kojeg se izdvojila 1989.godine, nastavljajući tako kontinuitet ljekarništva u gradu Sisku, a koje po pisanim nalazima datira još od 1836. godine.
Danas ljekarnička ustanova broji 8 ljekarničkih jedinica od kojih se 4 jedinice nalaze u gradu Sisku, te po jedna jedinica u Hrvatskoj Dubici, Jasenovcu, Lekeniku i Sunji.
Obratite nam se s povjerenjem!

Zapošljavamo 33 djelatnika od čega 17 magistara farmacije, a zdravstveni djelatnici naše ustanove svojom stručnošću i znanjem spremni su Vam pružiti dobar savjet vezan uz pravilnu primjenu propisanog lijeka, medicinskog, homeopatskog i dijetetskog proizvoda.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem korisniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.
Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.

Na raspolaganju smo Vam svaki radni dan, ali i vikendom, blagdanima i praznicima kada je u Ljekarni 1 (Antuna i Stjepana Radića 48, Sisak) organizirano dežurstvo.